Kennissessie

Afgelopen week hebben wij onze partner Breman Utiliteit Zwolle mogen ontvangen op ons hoofdkantoor in Alkmaar.

Beide dagen stonden volledig in het teken van kennisoverdracht en onze verdere strategische samenwerking.

Laboratoriumbezoek

Het programma werd gestart door Accountmanager Jan-Dirk van 't Zand met een kennissessie fijnstof bescherming volgens de nieuwe filternormering ISO16890.

In het laboratorium werden de medewerkers van Breman Utiliteit Zwolle volledig op de hoogte gebracht omtrent de gevaren rondom fijnstof, de nieuwe meet en beoordelingstechnieken en werd een rondleiding gegeven. Tijdens de rondleiding werd door het Hoofd Laboratorium Onno Kooijman uitleg gegeven hoe onze Eurovent gecertificeerde filters dagelijks getest worden middels ons eigen testkanaal. Op deze wijze kan de afdeling R&D continu aanpassingen doorvoeren en biedt AFPRO Filters de meest efficiënte en energiezuinige filtertoepassing.

 Logistieke hub

In onze nieuwe logistieke hub heeft logistics manager Michel de Hart uitleg gegeven over de werkwijze en de routing die onze producten afleggen.

Door een ruime voorraad van 6000 pallet aan filters, kunnen alle bestellingen in de meeste gevallen direct worden uitgeleverd. Daardoor kunnen onze klanten efficiënter plannen en op zeer korte termijn schakelen met haar eindgebruikers.

De belangrijkste voordelen op een rij:

• Zeer snelle levering

• Een wereldwijde dekking

• Alle filters worden kosteloos voorzien van locatiedetails

• Direct en gefaseerd leveren op locatie

• Optimale flexibiliteit 

Certificering

Na twee intensieve trainingsdagen zijn 30 medewerkers van Breman Utiliteit Zwolle volledig op de hoogte en is iedereen in staat vakkundig advies te kunnen geven omtrent de juiste filters en bijbehorende PM1 classificaties.

Met trost hebben wij iedereen gecertificeerd voor de opgedane kennis.


 


Wilt ook u uw kennis vergroten en zo uw klanten nog beter adviseren?

 

Vul dan dit formulier in voor onze kennissessie én de mogelijkheid om onze nieuwe logistieke hub en ons laboratorium te bezoeken.

Sinds de start in 1979 heeft AFPRO Filters een leidende rol verworven op de internationale markt voor luchtfiltratie. Met verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, China, Polen en Finland en een uitgebreid internationaal dealernetwerk zijn onze filters wereldwijd verkrijgbaar.

Het AFPRO-team werkt samen met zijn klanten om tot de optimale luchtfilteroplossing te komen. Naast de uitstekende productkwaliteit onderscheidt AFPRO Filters zich ook door een uitstekende logistiek en in het leveren van aanverwante benodigdheden, zoals bijvoorbeeld V-snaren. Door snelle levertijden dankzij een superieure logistiek is AFPRO Filters uitgegroeid tot een betrouwbare internationale partner.

Als producent is AFPRO Filters in staat naast standaard producten ook hoog gespecialiseerd maatwerk te produceren dat aansluit op de specifieke wensen van de klant.